Om Maria Lindberg

Jag var tjejen som klättrade i träd och byggde kojor av fruktträdens avklippta grenar. Stolt skördade jag morötter och jordgubbar från det egna lilla trädgårdslandet. Då var jag 6 år och förundrad över att jag kunde göra min egen mat!

Nu med 25 år som pedagog i förskola/skola och med studier i trädgårdsdesign Alnarp-SLU, driver jag mitt eget företag Live in Green som erbjuder flera ”Gröna tjänster”.

 

Om Live in Green

Mina kunder är privatpersoner, förskolor, föreningar, äldreboende, mötesplatser för seniorer och skolklasser (låg och mellanstadiet). Med skisser som underlag arbetar Live in Green fram optimala lösningar, för att lösa kundens Gröna behov.

Live in Green erbjuder:

  • Trädgårdsdesign för mindre och större projekt!
  • Med lång erfarenhet som kursledare, designar jag kurser med det innehåll som önskas. Work-shops eller längre Tema-projekt planeras tillsammans, med personal från skola-vård och omsorg i Skåne.
  • Hyr en Parkguide! Under cirka 1 timme vandrar vi tillsammans i en av Malmös underbara parker. (Gamla) berättelser om Parken, träden och djuren väcker intresse och frågor!

Kontakta mig gärna

 

För att komma i kontakt med mig går det bra att använda formuläret, så återkommer jag inom kort!

Mobil: 070-466 02 30

E-post: info@liveingreen.se